Krilles dukanbröd (En variant på Carls bröd)
Kommentarer - 0 st. | Kategori - Recept & Mat (Attackfas) | Daterat - 2012-12-12 » 20:25:50
För en liten plåt/långpanna
6 bitar
6 bitar
3 ägg
120g lättkeso
4 msk havrekli
4 msk havrekli
4 msk maizena
1½ msk bak & matlagningsproteinpulver (kan uteslutas)
2 msk stevia strö
2 msk stevia strö
2 msk hela linfrön
3 tsk bakpulver
Tillagning:
Blanda alla ingredienserna i en bunke.
Klä en långpanna med bakplåtspapper och häll smeten i formen. Se till att smeten kommer ända ut i hörnen.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Brödet ska vara gyllenbrunt på ytan när det är klart.
Skär brödet i 6 bitar medans det är varmt och låt sen svalna på galler.
Tips!
Brödet kan ätas tillsammans med Kavlis lättost med skinka eller räkor, mums.
Brödet kan också kryddas med valfia kryddor/örter.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Brödet ska vara gyllenbrunt på ytan när det är klart.
Skär brödet i 6 bitar medans det är varmt och låt sen svalna på galler.
Tips!
Brödet kan ätas tillsammans med Kavlis lättost med skinka eller räkor, mums.
Brödet kan också kryddas med valfia kryddor/örter.
