Godis tips!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Recept & Mat (Attackfas)  |  Daterat - 2012-11-24 » 17:01:26
Nu när det är lördag har jag blivit lite extra sugen på godsaker!

Så ikväll blir det en liten proteinbar av någon god smak, samt ugnstorkade kalkon-chips! Mums!
 
Tips!
Dela proteinbaren i små rutor så tar det längre tid att äta upp, samt det blir lite med godis-känsla :)
 
Gör skink-chips så här:

Värm ugnen till 250 grader.

Sprid ut skinkskivor på en plåt med bakplåtspapper, sätt in plåten högt upp i ugnen på grilläge.

När du tar ut dem ska de vara torra och spröda, men inte brända! Jag lät mina svalna på lite hushållspapper.

 

 

 
 
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!