Godis tips!
Kommentarer - 0 st. | Kategori - Recept & Mat (Attackfas) | Daterat - 2012-11-24 » 17:01:26
Nu när det är lördag har jag blivit lite extra sugen på godsaker!
Så ikväll blir det en liten proteinbar av någon god smak, samt ugnstorkade kalkon-chips! Mums!
Så ikväll blir det en liten proteinbar av någon god smak, samt ugnstorkade kalkon-chips! Mums!
Tips!
Dela proteinbaren i små rutor så tar det längre tid att äta upp, samt det blir lite med godis-känsla :)
Dela proteinbaren i små rutor så tar det längre tid att äta upp, samt det blir lite med godis-känsla :)

Gör skink-chips så här:
Värm ugnen till 250 grader.
Sprid ut skinkskivor på en plåt med bakplåtspapper, sätt in plåten högt upp i ugnen på grilläge.
När du tar ut dem ska de vara torra och spröda, men inte brända! Jag lät mina svalna på lite hushållspapper.
