Grillade kycklingben med scrambled eggs

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Recept & Mat (Attackfas)  |  Daterat - 2012-11-20 » 17:54:39
Middag för två personer:

4 små kycklingben
4 ägg
½ dl kallt vatten
kryddor
några droppar kinesisk soya
några droppar sötsur sås
 
Gör så här:
Häll vattnet i en kopp och tillsätt några droppar soya. Tillsätt valfri krydda att marinera kycklingen med. Jag tog grillkrydda och kycklingkrydda. Rör om i vätskan och häll ner i en plastpåse tillsammans med kycklingbenen. Förslut påsen och låt vila i kylskåpet någon timme.
 
Värm ugnen till 200 grader. Lägg kycklingbenen på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen i ca 25-35 minuter, beroende på kycklingens storlek. Medan kycklingen grillas kan man göra äggen som ska serveras till.
 
Knäck alla fyra äggen i en uppvärmd stekpanna (helst teflon) och rör om. Knacka hål på gulorna och rör om försiktigt hela tiden så det lösa på toppen når den varma botten och kan stelna till. När äggen är "halvklara" kan man droppa några droppar sötsur sås på och sen fortsätta röra om.
 
När äggen har fått lite färg och en bra konsistens och kycklingbenen är genomgrillade kan man servera!
 
 
Om du äter dukandiet; kom ihåg att inte äta skinnet på kycklingen!
 
 
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!